Morgenmad
Mandag til fredag 08:00 – 11:30
 Lørdag & Søndag 09:00 – 11:30

Croissant 35
Yogurt med granola & bær 65
Bircher på havre med æble, ingefær, abrikos & ristede mandler 65
Avokado på grillet brød med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110

Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95 (trøffel +50)
Eggs Royal, spinat, røget laks, pocheret æg & hollandaise 115 (trøffel +50)

Blødkogt æg, høost, skinke & 2 skiver ristet rugbrød 85
Tilføj: bacon +15, chorizopølser +35, røget laks +45
Røræg med 2 skiver ristet rugbrød 75
Tilføj: bacon +15, chorizopølser +35, røget laks +45

Sides & sødt
Høost 25
Solbærmarmelade 15
Citrussalat med mynte & mandelolie 45
Avokado med purløg & Piment d’Espelette 25
Brødkurv med surdejsbrød 25
French toast med syltede kirsebær & vaniljeis 85

Frokost 12:00 – 15:00

Snacks
Croissant 35
Oliven 35
Macadamianødder 45
Østers (vælg mellem: “thai style”, mignonette eller natural) 35 pr. stk.
Kyllingekroketter, jalapénos & cheddar (4 stk.) 75
Buratta med piquillocreme & ristet brød 95

Retter

Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95 (trøffel +50)
Eggs Royal, spinat, røget laks, pocheret æg & hollandaise 115 (trøffel +50
Rødbedesalat med granatæble, gedeost & græskarkerne vinaigrette  125
Ceviche af hamachi med blegselleri, æble, koriander & lime 120
Avokado på toast med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110
Hønsesalat på toast med bacon, æble, blegselleri & karse 125
Rørt tatar med cognac, kapers, cornichoner, urter & pommes frites 125

Dessert & ost
Chokoladebar med karamel, hasselnød & passionsfrugtis 100
French toast med syltede kirsebær & vaniljeis 95
30 mdr. Comté med honning & ristet brød 95