Morgenmad Lørdag & Søndag 09:00 – 11:30

Croissant 35
Yogurt med granola & bær 65
Bircher på havre med æble, ingefær, abrikos & ristede mandler 65
Avokado på grillet brød med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110

Blødkogt æg, høost, kogt skinke & 2 skiver ristet rugbrød 85
tilføj: pancetta +15, chorizopølser +35, røget laks +45

Røræg med 2 skiver ristet rugbrød 75
tilføj: pancetta +15, chorizopølser +35, røget laks +45

Eggs Benedict spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95
Eggs Royal spinat, laks, pocheret æg & hollandaise 120

Sides & sødt
Høost 35
Solbærmarmelade 15
Citrussalat med mynte & mandelolie 45
Avokado med purløg & Piment d’Espelette 25
Brødkurv med surdejsbrød 20
French toast med solbær & vaniljeis 85

Frokost 12:00 – 15:00

Croissant 35
Østers “thai style” pr. stk. 35
4 stk. kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95
Eggs Royal, spinat, laks, pocheret æg & hollandaise 120

Stracciatella med grillede ferskener & chermoula 95
Avokado på toast med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110
Hønsesalat på toast med bacon, æble, blegselleri & karse 125
Tatar med grønne bønner, hasselnødder, syltede løg & salat 110
Svampe a la creme på toast med tyttebær & balsamico 145 (Sort trøffel 50)

Dessert & ost
Gateau Marcel med chokoladesorbet & oliven 95
Vaniljeis med jordbær, hindbærcoulis & karamelliseret havre 85
30 måneders comté med honning & knækbrød 95