Morgenmad 08:00 – 12:00

Croissant 35
Yogurt med granola & bær 65
Bircher på havre med æble, ingefær, abrikos & ristede mandler 65
Avokado på grillet rugbrød med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110

Blødkogt æg, høost, kogt skinke & 2 skiver ristet rugbrød 85
tilføj: pancetta +15, chorizopølser +35, røget laks +45, grønne asparges +40

Røræg med 2 skiver ristet rugbrød 75
tilføj: pancetta +15, chorizopølser +35, røget laks +45, grønne asparges +40

Eggs Benedict spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95
Eggs Royal spinat, laks, grønne asparges pocheret æg & hollandaise 120

Sides & sødt
Høost 35
Solbærmarmelade 15
Citrussalat med mynte & mandelolie 45
Avokado med purløg & Piment d’Espelette 25
Brødkurv med surdejsbrød 20
French toast med solbær & vaniljeis 85

Frokost 12:00 – 15:00

Croissant 35
Østers “thai style” pr. stk. 35
4 stk. kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise 95
Eggs Royal, spinat, grønne asparges, laks, pocheret æg & hollandaise 120

Tomatsalat med stracciatella & vinaigrette 125
Avokado på grillet rugbrød med chorizo, romesco & syltede grønne tomater 110
Hønsesalat på grillet brød med pancetta, asparges & purløg 125
Rørt tatar med cornichoner, kapers, cognac, salat & kartoffelchips 135
Hvide asparges med rejer & hollandaise 135
Risotto med grønne asparges, ærter & pecorino 145

Dessert & ost
Citrontærte med brændt marengs 95
Creme fraiche parfait med rabarber & pistacie 85
30 måneders comté med honning & knækbrød 95