Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Aften menuen serveres:
Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00

4 retter, brød & pisket smør
395
Ceviche med ørred, skoleagurker, salatløg, ponzu & sesamolie
Hvide asparges med rejer & hollandaise
Grillet sortfodgris med muhammara, padróns, sort hvidløgs bbq & hønsesauce
Pocherede rabarber, rabarbersorbet, karamelliseret havre & skovmærkecreme
Vinmenu 4 glas
350
Snacks
Brødkurv
35
Oliven
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Stracciatella, olivenolie, sort peber & grillet brød
95
Grillede grønne asparges med friskostcreme, citron & mynte
75
Østers
Natural
40
Yuzu
40
Bloody Mary
40
Friteret med tatarsauce & citron
40
4 stk.
140
Forretter
Ceviche med ørred, skoleagurker, salatløg, ponzu & sesamolie
140
Tatar af okse med misocreme, friteret boghvede, syltede løg & brøndkarse
140
Tomattærte med oliven, rødløgskompot, rucola & pecorino romano
165
Hvide asparges med rejer & hollandaise
165
Hovedretter
Grillet sortfodgris med muhammara, padróns, sort hvidløgs bbq & hønsesauce
245
Bagt torsk med asparges, nye løg & luftig aspargessauce med hyldeblomsteddike
250
Stegte gnocchi med ærter, morkler, gremolata, croutoner & parmesansauce (tilføj trøffel + 85)
250
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat
200
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme & saltkaramel
90
Pocherede rabarber, rabarbersorbet, karamelliseret havre & skovmærkecreme
95
French toast med blåbær & vaniljeis
100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød
120