Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

 

4 retter, brød & pisket smør 395 
Saltet ørred med fennikel, kapers, endive, blodappelsin & hvidsoya
 
Svamperisotto med mascarpone, brunet salviesmør & sort peber (vintertrøffel +85) 
Svampefarseret vagtel med jordskokkepuré, syltede ribs og sauce med ventrèche & morkler 
Hasselnøddeis med hvid chokolade, sprød havre & miso karamel 
  
Snacks 
Brødkurv35
Oliven35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.85
Stracciatella med olivenolie, sort peber & grillet brød95
Bikini toast med Iberico skinke, gruyère & trøffel95
  
Østers 
Natural40
Yuzu40
Bloody Mary40
Friteret med tatarsauce & citron40
4 stk140
  
Forretter 
Saltet ørred med fennikel, kapers, endive, blodappelsin & hvidsoya
125
Tatar af okse med parmesancreme, croutoner & Castelfranco140
Salat på stegt zucchini med stracciatella, mynte, pinjekerner & brændt citronvinaigrette135
  
Hovedretter 
Svampefarseret vagtel med jordskokkepuré, syltede ribs og sauce med ventrèche & morkler235
Stegt torsk med selleripuré, kål, syltede stikkelsbær & røget muslingesauce250
Svamperisotto med mascarpone, brunet salviesmør & sort peber (vintertrøffel +85)195
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat 350
  
Sides 
Pommes frites65
Grøn salat45
  
Dessert & ost 
Chokoladetærte med chokoladeganache & saltkaramel90
Hasselnøddeis med hvid chokolade, sprød havre & miso karamel95
French toast med brombær & vaniljeis100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød120
  
Serveres:
Søndag til tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag  17:00 - 22:00