4 retter & brød ad libitum 460 | |
Ceviche af rødfisk med tomater, grape, mynte & olivenolie | |
Hvide asparges med rejer & hollandaise | |
Stegt torsk med gulerødder, bagte løg, ærter & beurre blanc | |
Rabarbersorbet med syltet rabarber, pistacie & hvid chokolade | |
Snacks | |
Brødkurv | 25 |
Oliven | 35 |
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin | 45 |
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar | 85 |
Østers | |
Natural | 40 |
"Thai Style" | 40 |
Bloody Mary | 40 |
Friteret med tatarsauce & citron | 40 |
4 stk | 140 |
Forretter | |
Stracciatella med grillede ærter, umodne ferskner & sumak | 120 |
Ceviche af rødfisk med tomater, grape, mynte & olivenolie | 140 |
Rørt tatar med cognac, kapers & urter (pommes frites +65) | 135 |
Hvide asparges med rejer & hollandaise | 155 |
Hovedretter | |
Schnitzel på gris med kartoffelsalat & smørsauce med ansjoser | 220 |
Risotto med morkler, grønne asparges, sort peber & parmesan | 190 |
Stegt torsk med gulerødder, bagte løg, ærter & beurre blanc | 220 |
Dessert & ost | |
Chokoladetærte med karamel & havsalt | 85 |
Rabarbersorbet med syltet rabarber, pistacie & hvid chokolade | 95 |
French toast med blåbærmarmelade & vaniljeis | 100 |
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød | 120 |