Aften menuen serveres:
Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00
4 retter, brød & pisket smør
395
Hamachi med daikon, grønne druer, røget soya & wasabiolie
Stegte gnocchi med kantareller, salvie, grønne oliven & parmesansauce (tilføj trøffel + 65)
Dampet kulmule med syltede tomater, babycourgetter, spinat & tomat beurre blanc
Mandelis med karamelmousse, blommesaft & amaretto
Vinmenu 4 glas
350
Snacks
Brødkurv
35
Oliven
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Østers
Natural
40
Yuzu
40
Bloody Mary
40
Friteret med tatarsauce & citron
40
4 stk.
140
Forretter
Stracciatella med syltet butternut squash , salsa macha, peanuts & grillet brød
125
Hamachi med daikon, grønne druer, røget soya & wasabiolie
145
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat
140
Tomattærte med oliven, rødløgskompot, rucola & pecorino romano
165
Stegte gnocchi med kantareller, salvie, grønne oliven & parmesansauce (tilføj trøffel + 65)
150
Hovedretter
Grillet makrel med fennikelsalat, skoleagurker, chimichurri & shio ponzu sauce
225
Dampet kulmule med syltede tomater, babycourgetter, spinat & tomat beurre blanc
240
Schnitzel af svinemørbrad med gulerødder, peberrod & brunet smør med løvstikke & ramsløgskapers
250
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat
350
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme & saltkaramel
90
Mandelis med karamelmousse, blommesaft & amaretto
95
French toast med blåbær & vaniljeis
100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød
120