Aften menuen serveres:
Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00
4 retter, brød & pisket smør
395
Crudo af ørred med nashipære & kaffir lime
Stegte gnocchi med østershatte, salvie, parmesan & svampesauce (tilføj trøffel + 65)
Grillet andebryst med five spice, jordskokker & sauce med brunet smør & brombær
Honningkage med kirsebærsorbet, hvid chokolademousse & mørk rom
Vinmenu 4 glas
350
Snacks
Brødkurv
35
Oliven
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Østers
Natural
40
Thai style
40
Bloody Mary
40
Friteret med tatarsauce & citron
40
4 stk.
140
Forretter
Stracciatella med syltet butternut squash , salsa macha, peanuts & grillet brød
125
Crudo af ørred med nashipære & kaffir lime
145
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat
140
Løgtærte med oliven, friskost & purlog
145
Stegte gnocchi med østershatte, salvie, parmesan & svampesauce (tilføj trøffel + 65)
150
Hovedretter
Grillet andebryst med five spice, jordskokker & sauce med brunet smør & brombær
245
Dampet kuller med porrekompot, agurk, muslinger & noilly prat sauce
225
Schnitzel af svinemørbrad med gulerødder, peberrod & brunet smør med løvstikke & ramsløgskapers
250
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat
350
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Æbleskiver med flormelis & hindbær marmelade (3 stk.)
55
Honningkage med kirsebærsorbet, hvid chokolademousse & mørk rom
95
Chokoladetærte med chokoladecreme & saltkaramel
90
French toast med blåbær & vaniljeis
100
16 måneder comté med hasselnøddecreme & crouton
120