Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Aften menuen serveres:
Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00

4 retter, brød & pisket smør
395
Ceviche med ørred, skoleagurker, salatløg, ponzu & sesamolie
Stegte gnocchi med kantareller, salvie, grønne oliven & parmesansauce (tilføj trøffel + 65)
Grillet sortfodgris med muhammara, padróns, sort hvidløgs bbq & hønsesauce
Hindbærsorbet, vaniljeis & hindbær
Vinmenu 4 glas
350
Snacks
Brødkurv
35
Oliven
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Stracciatella, olivenolie, sort peber & grillet brød
95
Østers
Natural
40
Yuzu
40
Bloody Mary
40
Friteret med tatarsauce & citron
40
4 stk.
140
Forretter
Ceviche med ørred, skoleagurker, salatløg, ponzu & sesamolie
140
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & brøndkarse
140
Tomattærte med oliven, rødløgskompot, rucola & pecorino romano
165
Stegte gnocchi med kantareller, salvie, grønne oliven & parmesansauce (tilføj trøffel + 65)
150
Hovedretter
Grillet sortfodgris med muhammara, padróns, sort hvidløgs bbq & hønsesauce
245
Dampet kulmule med syltede tomater, babycourgetter, spinat & tomat beurre blanc
240
Schnitzel af svinemørbrad med ærter, kartofler & brunet smørsauce med løvstikke & ramsløgskapers
250
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat
350
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme & saltkaramel
90
Hindbærsorbet, vaniljeis & hindbær
95
French toast med blåbær & vaniljeis
100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød
120