Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

4 retter & brød ad libitum 460 
Ceviche af rødfisk med tomater, grape, mynte & olivenolie 
Hvide asparges med rejer & hollandaise 
Stegt torsk med gulerødder, bagte løg, ærter & beurre blanc 
Rabarbersorbet med syltet rabarber, pistacie & hvid chokolade 
  
Snacks 
Brødkurv25
Oliven35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin45
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar85
  
Østers 
Natural40
"Thai Style"40
Bloody Mary40
Friteret med tatarsauce & citron40
4 stk140
  
Forretter 
Stracciatella med grillede ærter, umodne ferskner & sumak120
Ceviche af rødfisk med tomater, grape, mynte & olivenolie140
Rørt tatar med cognac, kapers & urter (pommes frites +65)135
Hvide asparges med rejer & hollandaise155
  
Hovedretter 
Schnitzel på gris med kartoffelsalat & smørsauce med ansjoser220
Risotto med morkler, grønne asparges, sort peber & parmesan190
Stegt torsk med gulerødder, bagte løg, ærter & beurre blanc220
  
Dessert & ost 
Chokoladetærte med karamel & havsalt85
Rabarbersorbet med syltet rabarber, pistacie & hvid chokolade95
French toast med blåbærmarmelade & vaniljeis100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød120