Luk

Frokostmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Frokost serveres:

Mandag - Fredag 12:00 - 16:00

Lørdag & Søndag 12:30 - 16:00

Snacks
Oliven
35
Croissant
40
Pain au THIC 'chocolat'
40
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
110 / 200
Bloody Mary østers
40
Friteret østers med sauce tartare & citron
45
Stracciatella med syltede umodne ferskner, gremolata, ristede pinjekerner & grillet brød
115
Kolde retter
Caesarsalat med plukket kylling, bacon, croutoner & parmesan
155
Avokado på grillet rugbrød med friskost, syltede løg & græskarkerner (tilføj pocheret æg +10, bacon +15)
115
Hønsesalat på grillet surdejsbrød med bacon, æble, blegselleri & karse
145
Rejer på grillet surdejsbrød med citronmayonnaise & cayennepeber
150
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat (pommes frites +65)
140
Lune retter
Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise (tilføj trøffel+65)
125
Eggs Royal, spinat, røget laks, pocheret æg & hollandaise (tilføj trøffel+65)
150
Løgtærte med friskostcreme, Nicoise oliven & purløg
150
Fiskefilet på rugbrød med remoulade, dild & citron
145
Fiskefilet på rugbrød med rejer, citronmayonnaise, dild & citron
160
Croque madame med grøn salat
160
Croque monsieur med grøn salat
155
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme, passionsfrugtskaramel & havsalt
95
French toast med solbær & vaniljeis
100
3 oste med kastanjehonning & brød
120