Luk

Frokostmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Frokost serveres:

Mandag - Fredag 12:00 - 16:00

Lørdag & Søndag 12:30 - 16:00

Snacks
Oliven
35
Croissant
40
Pain au THIC 'chocolat'
40
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kartoffelchips med pisket creme fraiche 48% & purløg
50
Kyllingekroketter med syltede jalapeños, lime & koriander (2 stk.)
85
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145 / 265
Bloody Mary østers
50
Friteret østers med sauce tartare & citron
50
Én af hver østers
145
Salater
Polly’s caesarsalat med kylling, bacon, croutoner, dild, purløg, kapers & parmesan
175
Fennikelsalat med grønne bønner, agurk, quinoa, feta, hasselnødder & citrusvinaigrette (tilføj avocado +20)
150
Kolde retter
Avokado på grillet rugbrød med friskost, syltede løg & græskarkerner (tilføj pocheret æg +10, bacon +15)
115
Hønsesalat på grillet surdejsbrød med bacon, æble, blegselleri & karse
145
Rejer på grillet surdejsbrød med citronmayonnaise & cayennepeber
150
Tatar af okse med pebercreme, syltede løg, croutoner, sprødt kyllingeskind & karse (tilføj pommes frites +65)
150
Lune retter
Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise
125
Eggs Royal, spinat, røget laks, pocheret æg & hollandaise
150
Eggs Florentine, spinat, avokado, pocheret æg & hollandaise
120
Fiskefilet på rugbrød med remoulade, dild & citron
145
Fiskefilet på rugbrød med rejer, citronmayonnaise, dild & citron
160
Croque madame med grøn salat
160
Croque monsieur med grøn salat
155
Hummerpasta med tørrede tomater, hummersmør & piment d´Espelette
275
Pollys cheeseburger med krogmodnet oksekød, “sticky sauce”, pickles & pommes frites (tilføj bacon +15)
235
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Citrontærte med marengs og lemon curd is
100
Tarte tatin med mælkeis & calvadoskaramel
125
3 oste med kvædekompot & knækbrød
120