Aften menuen serveres: Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00 Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00 | |
4 retter, brød & pisket smør 395 | |
Saltet ørred med fennikel, kapers, endive, blodappelsin & hvidsoya | |
Svamperisotto med mascarpone, brunet salviesmør & sort peber (trøffel +85) | |
Grillet pluma med persillepuré, grønne asparges, ærter & sauce med ventrèche & morkler | |
Hasselnøddeis med hvid chokolade, sprød havre & miso karamel | |
Snacks | |
Brødkurv | 35 |
Oliven | 35 |
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin | 45 |
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk. | 85 |
Stracciatella med olivenolie, sort peber & grillet brød | 95 |
Bikini toast med Iberico skinke, gruyère & trøffel | 95 |
Østers | |
Natural | 40 |
Yuzu | 40 |
Bloody Mary | 40 |
Friteret med tatarsauce & citron | 40 |
4 stk. | 140 |
Forretter | |
Saltet ørred med fennikel, kapers, endive, blodappelsin & hvidsoya | 125 |
Tatar af okse med parmesancreme, croutoner & Castelfranco | 140 |
Salat på stegt zucchini med stracciatella, mynte, pinjekerner & brændt citronvinaigrette | 135 |
Hovedretter | |
Grillet pluma med persillepuré, grønne asparges, ærter & sauce med ventrèche & morkler | 245 |
Stegt torsk med selleripuré, kål, syltede stikkelsbær & røget muslingesauce | 250 |
Svamperisotto med mascarpone, brunet salviesmør & sort peber (forårstrøffel +85) | 195 |
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat | 350 |
Sides | |
Pommes frites | 65 |
Grøn salat | 45 |
Dessert & ost | |
Chokoladetærte med chokoladeganache & saltkaramel | 90 |
Hasselnøddeis med hvid chokolade, sprød havre & miso karamel | 95 |
French toast med brombær & vaniljeis | 100 |
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød | 120 |