7 serveringer 395


courgette, aioli, & ‘nduja
kyllingelevermousse, sherry & hasselnødder
stracciatella, grønne bønner & ansjoser

ceviche af torsk, agurk, lime, jordnødder & koriander

jordskokker, kvæde, løg & marv bouillon

kalv, gulerødder & sauce på bacon & syltet sennepskorn

lemoncurdis, blåbær & sablé

3 glas vinmenu 300
5 glas vinmenu 475

snacks
østers & hotsauce 35
courgette, aioli, & ‘nduja 75
4 kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
kyllingelevermousse, sherry & hasselnødder 75
coppa, surt & stærkt 135

forretter
stracciatella, grønne bønner & ansjoser 95
tatar, karl johan, cornichoner & jordskokker 110
ceviche af torsk, agurk, lime, jordnødder & koriander 110
jordskokker, kvæde, løg & marv bouillon 135
knivmuslinger, karry, grønne oliven & mandler 135

hovedretter
risotto, svampe & trøfler 175 (som forret 125)
kalv, gulerødder, sauce på bacon & syltet sennepskorn 185
stegt pighvar, butternut squash, pak choi & hummersauce 200

dessert
24 mdr comté 85
tiramisu 85
lemoncurdis, blåbær & sablé 85
french toast, brombær & vaniljeis 95