7 serveringer 395


charcuterie & oliven
radiser & gedefriskostcreme
burrata & grillet piment

rørt tatar, karl johan, cornichoner & cognac

porre, hasselnødder, kartofler, parmesansauce & trøfler

flap steak, tomat, persille & oliven

stikkelsbærsorbet, hvid chokolade, citrontimian & mandler

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
4 glas vinmenu 395

snacks
østers & hotsauce 35
4 kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
charcuterie, surt & stærkt 135
radiser & gedefriskostcreme 55

forretter
burrata & grilled piment 95
rørt tatar, karl johan, cornichoner & cognac 110
ceviche af torsk, ponzu, jordnødder & koriander 110
porre, hasselnødder, kartofler, parmesan sauce & trøfler 120
knivmuslinger, karry, grønne oliven & mandler 125

hovedretter
risotto, kantareller, pecorino & trøfler 175 (som forret 125)
flap steak, tomat, persille & oliven 185
dampet torsk, nye kartofer, ærter & muslingesauce 175

dessert
chokoladetærte, saltet karamel & mokkais 85
stikkelsbærsorbet, hvid chokolade, citrontimian & mandler 85
french toast, hindbær & vaniljeis 85
24 mdr comte / tomme de savoie / roquefort 65 pr. stk.