7 serveringer 395


charcuterie & oliven
grillede grønne asparges & gedefriskostcreme
stracciatella, tomat & pinjekerner

ceviche af torsk, agurk, æble & blegselleri

hvide asparges, rejer & hollandaise

pluma, karamelliseret hvidløgspuré, snitbønner & ramsløg

rabarbersorbet, fløde, mazarincrumble & skovmærke

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
4 glas vinmenu 395

snacks
østers & hotsauce 35
kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
charcuterie, surt & stærkt 135

forretter
stracciatella, tomat & pinjekerner 95
tatar, radiser, saltet ricotta & sumak 110
ceviche af torsk, agurk, æble & koriander 110
grillede grønne asparges & gedefriskostcreme 75
hvide asparges, rejer & hollandaise 135
knivmuslinger, karry, grønne oliven & mandler 125

hovedretter
risotto, ærter, grønne asparges & pecorino 165 (som forret 125)
pluma, snitbønner, ramsløg & karamelliseret hvidløgspuré 185
dampet torsk, hvide asparges, fennikel & muslingesauce 175

dessert
chokoladetærte, saltet karamel & mokkais 85
rabarbersorbet, fløde, mazarincrumble & skovmærke 85
french toast, jordbær & vaniljeis 85
3 oste, sødt & sprødt 120