7 serveringer 395

Østers “thai style”
Grønne asparges med urtecreme
Stracciatella med tomater & vinaigrette

Ceviche af helleflynder med salsa verde, muslinger, lime & koriander

Hvide asparges med rejer & hollandaise

Onglet med ærter, ventreche, hjertesalat, ramsløg & hønsesauce

Creme fraiche parfait med syltede rabarber & pistacie

Snacks
Østers “thai style” pr. stk 35
Ansjoser med citron & aioli 75
Grønne asparges med urtecreme 65
4 stk. kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
Stracciatella med tomater & vinaigrette 95

Forretter
Rørt tatar med cornichoner, kapers, cognac, salat & kartoffelchips 110
Ceviche af helleflynder med salsa verde, muslinger, lime & koriander 110
Hvide asparges med rejer & hollandaise 135

Hovedretter
Risotto med grønne asparges, ærter & pecorino 175 (som forret 145)
Stegt slethvar med kartoffel, nye løg, ørredrogn & porre fumet  200
Onglet med ærter, ventreche, hjertesalat, ramsløg & hønsesauce 185

Dessert
Citrontærte med brændt marengs 95
Creme fraiche parfait med syltede rabarber & pistacie 85
French toast med solbær & vaniljeis 95
30 måneders comté med honning & knækbrød 95