4 retter 400

Ceviche af hamachi med ræddiker, pære, hvid soya & jordnøddeolie

Kulmule med æblekompot, selleri, stegt kål & cidersauce

Andebryst med braiseret endive, jordskokkepuré & sauce l’orange

Ristet honningkage med karamelmousse & solbærsorbet

 

Snacks
Oliven 35
Ristede macadamianødder 45
Østers (vælg mellem: “thai style”, mignonette eller natural) 35 pr. stk.
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar (4 stk.) 75
Ansjoser med aioli, citron & ristet brød 75
Burrata med piquillocreme & ristet brød 95

Forretter
Rødbedesalat med granatæble, gedeost & græskarkernevinaigrette 125
Ceviche af hamachi med ræddiker, pære, hvid soya & jordnøddeolie 126
Rørt tatar med cognac, kapers, cornichoner & urter 125 (tilføj pommes frites + 50)

Hovedretter
Kulmule med æblekompot, selleri, stegt kål & cidersauce 190
Andebryst med braiseret endive, jordskokkepuré & sauce l’orange 200
Stegt blomkål, blomkålspuré, ramsløgskapers, mandler & sommertrøffel 175
Ribeye med grillede løg, kejserhatte & sauce på røget marv  350

Ost & Dessert
Ristet honningkage med karamelmousse & solbærsorbet 85
Chokoladebar med karamel, hasselnød & passionsfrugtis 100
French toast med kirsebær & vaniljeis 95 (tilberedning 15 minutter)
30 mdr. comté med honning & ristet brød 95