4 retter 400

Ceviche af hamachi med blegselleri, æble, koriander & lime

Torsk med porre, agurk & muslingesauce

Confiteret kyllingeoverlår med ventreche, majs, kantareller & sherrysauce

Yoghurtis med syltede pærer & verbena

 

Snacks
Oliven 35
Ristede macadamianødder 45
Østers (vælg mellem: “thai style”, mignonette eller natural) 35 pr. stk.
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar (4 stk.) 75
Ansjoser med citron & ristet brød 75
Forretter
Burrata med tomater & pinjekerner, oliven & basilikum 125
Ceviche af hamachi med agurk, koriander & lime 120
Grillet jomfruhummer, græskar, bagte løg & jomfruhummerbisque 150
Rørt tatar med cognac, kapers, cornichoner & urter 125 (tilføj pommes frites + 50)
Hovedretter
Torsk med porre, agurk & muslingesauce 200
Confiteret kyllingeoverlår med ventreche, majs, kantareller & sherrysauce 200
Stegt blomkål, blomkålspuré, ramsløgskapers, mandler & sommertrøffel 175
Steak au Poivre med pommes frites & grøn salat 250
Ost & Dessert
Yoghurtis med syltede pærer & verbena 85
Chokoladebar med karamel, hasselnød & mokkais 100
French toast med kirsebær & vaniljeis 95 (tilberedning 15 minutter)
30 mdr. comté med honning & ristet brød 95