4 retter & brød ad libitum 450,-

Marineret helleflynder med miso, grønne bønner, sesam & yuzu

Hvide asparges med hollandaise & rejer

Vol au vent med kylling, gulerødder, syltede sennepskorn &
ramsløg (tilkøb trøfler +65)

Rabarbersorbet, karamelmousse & brændt hvid chokolade

Snacks
Brødkurv 25
Oliven 35
Ristede macadamianødder 45
Østers (vælg mellem: “thai style” eller natural) 35 pr. stk.
Friteret østers, tatarsauce & citron 40 pr. stk.
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar (4 stk.) 85
Ansjoser med citron & ristet brød 80
Stracciatella, piment & olivenolie 100

Forretter
Marineret helleflynder med miso, grønne bønner, sesam & yuzu 135
Rørt tatar med cognac, kapers & urter 125 (pommes frites +65)
Hvide asparges med hollandaise & rejer 165

Hovedretter
Stegt havkat med nye løg, ærter, hvide asparges, løvstikke &
beurre blanc 220
Vol au vent med kylling, gulerødder, syltede sennepskorn &
Ramsløg 190 (tilkøb trøfler +65)
Risotto med ærter, pecorino, persille & trøfler 180 (som forret 155)

Ost & Dessert
Rabarbersorbet, karamelmousse & brændt hvid chokolade 95
Lemon curd is, olivenolie & havsalt 70
French toast med blåbærmarmelade & vaniljeis 100
18 mdr. comté med kastanjehonning & ristet frugtbrød 95