4 retter & brød ad libitum 450,-

Saltet laks med glaskål, æbler, syrnet fløde & estragon
Stegt torsk med jordskokker, hasselnødder & cider beurre blanc
Risotto med oksekæberagout, parmesan & gremolata (tilføj: trøffel +75)
Lemoncurd med ymersorbet, sprød sablé & bergamotte

Snacks 
Brødkurv 25
Oliven 35
Ristede macadamianødder 45
Østers: Natural, ”Thai style”, Bloody Mary, Friteret med tatarsauce & citron
40 stk. / En af hver 140
Kyllingekroketter med jalapeños & cheddar(4 stk.) 85
Ansjoser med citron & ristet brød 80
Stracciatella med grillede løg, mynte & spicy honning 105

Forretter
Saltet laks med glaskål, æbler, syrnet fløde & estragon 135
Rørt tatar med cognac, kapers & urter 135 (pommes frites +65)
Stegt torsk med jordskokker, hasselnødder & cider beurre blanc 155

Hovedretter
Bagt helleflynder med syltet fennikel, sprød crouton & hollandaise 225
Risotto med oksekæberagout, parmesan & gremolata 190 (tilføj: trøffel +75)
Schnitzel med stuvede kartofler, løvstikke & brunet smørsauce med ansjoser & kapers 220

Ost & Dessert
Lemoncurd med ymersorbet, sprød sablé & bergamot 100
French toast med blåbærmarmelade & vaniljeis 100
18 mdr. Comté med kastanjehonning & grillet surdejsbrød 95