7 serveringer 395

Østers med Nuoc Cham
Kyllingelevermousse med løgmarmelade
Stracciatella med syltede grønne tomater & chimichurri

Ceviche af torsk med blodappelsin, granatæble & radicchio

Kartoffelsuppe med porre, pancetta & trøfler

Grillet gris med karamelliseret løg & svampesauce

Chokolademousse, kirsebær, krokant & karamel

3 glas vinmenu 300
5 glas vinmenu 475

Snacks
Østers med Nuoc Cham pr. stk 35
Ansjoser med citron & aioli 75
Kyllingelevermousse med løgmarmelade 75
4 stk. kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
Stracciatella med syltede grønne tomater & chimichurri 95

Forretter
Rørt tatar med cornichoner, kapers & cognac 110
Ceviche af torsk med blodappelsin, granatæble & radicchio 110
Kartoffelsuppe med porre, pancetta & trøfler 110

Hovedretter
Risotto med braiseret oksekæber & parmesan 175 (som forret 145)
Stegt pighvar med hvide bønner, blegselleri, gulerødder & muslingeblanquette 200
Grillet gris med karamelliseret løg & svampesauce 185

Dessert
Citrontærte med brændt marengs 75
Chokolademousse, kirsebær, krokant & karamel 85
French toast med solbær & vaniljeis 95
30 måneders comté med honning & knækbrød 95