Aften menuen serveres:
Søndag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00
4 retter, brød & pisket smør
395
Crudo af ørred med blodappelsin, fennikel, salatløg & røget chili
Polenta med morkler, shiitake, salvie, brunet smør & parmesansauce
Glaserede svinekæber med selleripuré, grønne druer, blegselleri, kål, valnødder & hønsesauce med syltet sennep
Æblesorbet med æblekompot, hasselnødkrokant & calvados sabayonne
Vinmenu 4 glas
375
Snacks
Oliven
35
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
110 / 200
Bloody Mary østers
40
Friteret østers med sauce tartare & citron
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Stracciatella med syltede umodne ferskner, gremolata, citronskal & grillet brød
115
Forretter
Crudo af ørred med blodappelsin, fennikel, salatløg & røget chili
145
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat
140
Polenta med morkler, shiitake, salvie, brunet smør & parmesansauce
150
Stegte kammuslinger med gulerødder, perleløg & sauce nage
160
Hovedretter
Løgtærte med friskostcreme, Nicoise oliven, purløg & trøfler
200
Dampet kuller med porrekompot, agurk, muslinger & noilly prat sauce
225
Glaserede svinekæber med selleripuré, grønne druer, blegselleri, kål, valnødder & hønsesauce med syltet sennep
250
Steak au poivre med pommes frites & grøn salat
350
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme, passionsfrugtskaramel & havsalt
95
Æblesorbet med æblekompot, hasselnødkrokant & calvados sabayonne
95
French toast med solbær & vaniljeis
100
16 måneder comté med hasselnøddecreme & crouton
120