Aften menuen serveres:
Mandag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00
4 retter, brød & pisket smør
395
Crudo af havbars med grønne tomater, fennikel, grønne druer & olivenolie
Stegte gnocchi med kantareller, guanciale, majscreme & røget paprika
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, løvstikkepuré & hønsesauce
Jordbærkompot, brunet smør is, mynte & karamelliseret filodej
Vinmenu 4 glas
385
Snacks
Oliven
35
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145 / 265
Bloody Mary østers
50
Friteret østers med sauce tartare & citron
50
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Creme på røget torskerogn med citronskal & purløg, serveret med sprødt sommergrønt
120
Forretter
Crudo af havbars med grønne tomater, fennikel, grønne druer & olivenolie
145
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat
150
Stegte gnocchi med kantareller, guanciale, majscreme & røget paprika
150
Stegte kammuslinger med radise, hestebønner, ørredrogn & dashi beurre blanc
175
Hovedretter
Tomattærte med Nicoise oliven, oregano, pecorino & vild rucula
155
Stegt helleflynder på crouton med baby courgetter, fennikelkompot, spinat & noilly prat sauce
300
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, løvstikkepuré & hønsesauce
235
Grillet Pluma med nye løg, salat & sauce med brunet smør & syltede sennepskorn
275
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat med ærter, mynte & citrusvinaigrette
45
Dessert & ost
Citrontærte med marengs og lemon curd is
95
Jordbærkompot, brunet smør is, mynte & karamelliseret filodej
95
French toast med solbær & vaniljeis
100
3 oste med kastanjehonning & brød
120