Luk

Menuen serveres:
Søndag 17:00 - 21:00

3 retter
300
Forret, hovedret & dessert
3 glas vinmenu
285
Forretter
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat
Crudo af havbars med agurk, mynte, ærter, salatløg & dild
Hovedretter
Dagens fisk med baby courgetter, fennikelkompot, spinat & noilly prat sauce
Kyllingeschnitzel med grønne asparges, løvstikkepuré & hønsesauce med confiteret hvidløg
Pollys cheeseburger med krogmodnet oksekød, iceberg, “sticky sauce” & pickles (tilføj bacon +15)
Desserter
Jordbærkompot, brunetsmør is, mynte & karamelliseret filodej
Ost med kastanjehonning & brød
Sides
Pommes frites
45
Grøn salat
45
Brødkurv
35
Snacks
Oliven
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145 / 265
Bloody Mary østers
50
Friteret østers med sauce tartare & citron
50
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander, 2 stk.
85
Creme på røget torskerogn med citronskal & purløg, serveret med sprødt sommergrønt
120