Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Nytårsmenu 1600,-
9 serveringer, 6 glas vin
Østers med champagne vinaigrette & caviar
Tærte med rå kammuslinger, hasselnødscreme, citron & purløg
Gougeres med comté, trøfler & sortfodsskinke
-
Hamachi med grønne æbler, verbena, fingerlime & wasabi
-
Hummerraviolo med spinat, pinjekerner & hummerbisque
-
Tatar af okse med pebercreme, sprødt kyllingeskind, karse & trøfler
-
Oksemørbrad på crouton med pommes puré, syltede perleløg & morkelsauce
-
Tarte tatin med brunetsmør is & calvados karamel
-
Kransekage
Menuen kan tilpasses pescetariske, vegetariske, gluten- og laktosefri behov. Du bedes oplyse om dette ved booking.
Restauranten lukker 23:30.