Luk

Frokostmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

Frokost serveres:

Mandag - Fredag 12:00 - 16:00

Lørdag & Søndag 12:30 - 16:00

Snacks
Oliven
35
Croissant
40
Pain au THIC 'chocolat'
40
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Østers
Natural
40
Yuzu
40
Bloody Mary
40
Friteret med tatarsauce & citron
40
4 stk.
140
Kolde retter
Stracciatella med syltet butternut squash, salsa macha, peanuts & grillet brød
125
Salat med fennikel, skoleagurker, bønner, feta, chimichurri & za'atar
140
Caesarsalat med plukket kylling, bacon, croutoner & parmesan
155
Avokado på grillet rugbrød med friskost, syltede løg & græskarkerner (tilføj pocheret æg +10, bacon +15)
115
Hønsesalat på grillet surdejsbrød med bacon, æble, blegselleri & karse
145
Rejer på grillet surdejsbrød med citronmayonnaise & cayennepeber
150
Rørt tatar af okse med cognac, cornichoner, boghvede, syltede løg & salat (pommes frites +65)
140
Lune retter
Tomattærte med oliven, rødløgskompot, rucola & pecorino
135
Eggs Benedict, spinat, skinke, pocheret æg & hollandaise
125
Eggs Royal, spinat, røget laks, pocheret æg & hollandaise
150
Croque madame med grøn salat
160
Croque monsieur med grøn salat
155
Dessert & ost
Chokoladetærte med chokoladecreme & saltkaramel
90
French toast med brombær og vaniljeis
100
3 slags oste med honning & ristet surdejsbrød
120