Aften menuen serveres:
Mandag - tirsdag 17:00 - 21:00
Onsdag - lørdag 17:00 - 22:00
3 retter - forret, hovedret & dessert
295
Crudo af havbars med grønne tomater, druer, hvid soja & olivenolie
Tatar af okse med pebercreme, syltede løg, croutoner, sprødt kyllingeskind & karse
-
Kuller på crouton med porrekompot, fennikel, pancetta, hasselnødder & muslingesauce med cider
Svinenakke med selleripuré, stegt kål, syltet blegselleri & morkelsauce
-
Ananassorbet med ananaskompot, kokoscreme & rom
Comte med kvædemarmelade & knækbrød
Vinmenu 3 glas
285
Tilføj snacks
100
Snacks
Oliven
35
Brødkurv
35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin
45
Kartoffelchips med creme fraiche 48% & purløg
50
Kyllingekroketter med syltede jalapenos, lime & koriander 2 stk.
85
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145 / 265
Bloody Mary østers
50
Friteret østers med sauce tartare & citron
50
Én af hver østers
145
Forretter
Crudo af havbars med grønne tomater, fennikel, grønne druer & olivenolie
145
Friteret aubergine med muhammara, feta & islandsk timian
135
Tatar af okse med pebercreme, syltede løg, croutoner, sprødt kyllingeskind & karse
150
Hovedretter
Kuller på crouton med porrekompot, fennikel, pancetta, hasselnødder & muslingesauce med cider
235
Svinenakke med selleripuré, stegt kål, syltet blegselleri & morkelsauce
225
Hummerpasta med tørrede tomater, hummersmør & piment d´Espelette
275
Pollys cheeseburger med krogmodnet oksekød, “sticky sauce”, pickles & pommes frites (tilføj bacon +15)
235
Onglet med grønne bønner, pommes frites & pebersauce
335
Sides
Pommes frites
65
Grøn salat
45
Dessert & ost
Ananassorbet med ananaskompot, kokoscreme & rom
95
Citrontærte med marengs og lemon curd is
100
Tarte tatin med mælkeis & calvados karamel
125
3 oste med kvædemarmelade & knækbrød
120