Luk

Aftenmenu - Restaurant Polly - Heldagsrestaurant på Frederiksberg

4 retter & brød ad libitum 460 
Ceviche af rødfisk med ponzu, kinaradise, stikkelsbær & koriander 
Risotto med kantareller, mascarpone, brunet salviesmør & sort peber 
Grillet duroc gris med gremolata, stegt hjertesalat & hønsesauce 
Hindbærtærte med hvidchokolade & hindbær sorbet 
  
Snacks 
Brødkurv35
Oliven35
Saltede nødder med røget paprika & rosmarin45
Arancini med parmesancreme & citron 2 stk.85
Stracciatella med olivenolie, sort peber & grillet brød95
  
Østers 
Natural40
Yuzu40
Bloody Mary40
Friteret med tatarsauce & citron40
4 stk140
  
Forretter 
Ceviche af rødfisk med ponzu, kinaradise, stikkelsbær & koriander140
Rørt tatar med cognac, kapers & urter (pommes frites +65)135
Tomatsalat med friske abrikoser, basilikum, pinjekerner & stracciatella135
  
Hovedretter 
Grillet duroc gris med gremolata, stegt hjertesalat & hønsesauce220
Stegt helleflynder med baby blomkål, fennikelsalat & hyldeblomst beurre blanc250
Risotto med kantareller, mascarpone, brunet salviesmør & sort peber195
  
Dessert & ost 
Hindbærtærte med hvidchokolade & hindbær sorbet95
French toast med blåbærmarmelade & vaniljeis100
3 slags ost med honning & ristet surdejsbrød120