7 serveringer 395

 


østers & hotsauce
ceviche af sandart, citrus, soya & jordnøddeoile
stracciatella, piment & olivenolie

tatar, grillede løg & brøndkarse

risotto, vintertrøffel, salvie & sort peber

rødtunge, kammusling, spinat & tragtkantareller

chokoladetærte, saltet karamel & mokkais

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 475
4 glas vinmenu 395

snacks
østers & hotsauce 25
stracciatella, piment & olivenolie 85
kyllingekroketter, jalapeños & cheddar 75
charcuterie, surt & stærkt 135


forretter
tatar, grillede løg & brøndkarse 100
ceviche af sandart, citrus, soya & jordnøddeolie 110
knivmuslinger, karry, grønne oliven & mandler 120
risotto, vintertrøffel, salvie & sort peber 125
(som hovedret 175)


hovedretter
rødtunge, kammusling, spinat & tragtkantareller 225
knoldselleri, hasselnødder, æbler, cider & vintertrøffel 150
svinekæber, kastanjer, pære & løgbouillon 175

dessert
chokoladetærte, saltet karamel & mokkais 85
french toast, kirsebærkompot & vaniljeis 85
blodappelsinsorbet, campari & friskost 85
3 oste, sødt & sprødt 120